Uutiset « Takaisin
05.07.2020 [12:58] VTT:n Antti Vasara listaa viisi tulevaisuuden alaa - Toivoo 100 miljoonan euron rahoitusta ?Eksponentiaalisen toivon listalle? Lue lisää »
VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara toivoo, että koronakriisiin vastattaisiin panostamalla innovaatioihin.
05.07.2020 [11:47] Sähköperämoottoreiden myynti vauhdittaa sähköveneilyä Suomessa ? ?Akun kesto vaihtelee parista tunnista koko päivään? Lue lisää »
Veneily sähköistyy Suomessa, kun etenkin sähköperämoottorien suosio kasvaa. Sen sijaan jo alun perin sähköveneeksi rakennettuja veneitä myydään vielä yksittäisiä kappaleita, mutta veneala odottaa niidenkin myynnin vilkastuvan, kun akut kehittyvät tehokkaammiksi ja edullisemmiksi.
05.07.2020 [11:15] Siivousalalla tapahtuva työntekijöiden hyväksikäyttö puhututtaa ? Risto Siilasmaa: ?Vastenmielistä, rikollista ja halveksuttavaa? Lue lisää »
Helsingin Sanomien selvityksen mukaan monen siivousyrityksen liiketoiminta perustuu ihmisten hyväksikäytölle. Keskuskauppakamari alkaa miettiä, miten julkinen sektori ja palveluita hankkivat yritykset voisivat varmistua siitä, että alihankkijat hoitavat asiansa kunnolla.
05.07.2020 [10:00] Poliisi ja pankki varoittavat rakkaushuijareista, jotka iskevät Suomessa joka päivä ? ?Summat voivat kasvaa hyvinkin suuriksi? Lue lisää »
05.07.2020 [09:35] Westendin riitaisan luksustaloyhtiön isännöitsijä irtisanoi sopimuksensa taloyhtiön kanssa ja kehottaa osakkaita sopuun: ?Ei kenelläkään ole oikeasti varaa tällaiseen riitelyyn? Lue lisää »
Isännöitsijän mukaan pahasti riitaantuneen taloyhtiön hallitus on toiminut tunnollisesti ja vastuullisesti.
05.07.2020 [09:05] Nettovaikutuksia mittaavan Uprightin Annu Nieminen kannustaa ihmisiä miettimään arvojaan: ?Ei ole älyllisesti rehellistä kysyä, mitkä ovat kymmenen vastuullisinta yritystä Suomessa? Lue lisää »
Uprightin Annu Nieminen haluaa, että suomalaiset osaisivat erottaa isot asiat pienistä. Muovipillistä luopuminen tai kierrätyspaita ei ole iso ekoteko. Silläkin on väliä, mihin fiksut ihmiset aikaansa käyttävät. ?Meillä onnekkailla suomalaisia on suurempi vastuu ratkaista ihmiskunnan ongelmia kuin kenialaisella yksinhuoltajalla.?
05.07.2020 [01:40] Amazon vyöryy todennäköisesti syksyllä Pohjoismaihin ? Jos katsoo Yhdysvaltoja ja Saksaa, huomaa miten valtavasta muutoksesta on kyse Lue lisää »
Amazon on vallannut puolet Yhdysvaltojen ja neljänneksen Saksan verkkokauppamarkkinasta ? ja se haluaa lisää. Verkkojätti tulee muokkaamaan myös sitä, miten kotimainen kauppa toimii.
04.07.2020 [06:45] Kun Donald Trumpista tuli Yhdysvaltain presidentti, osakekurssit ampaisivat jyrkkään nousuun ? Nyt Wall Streetillä pohditaan, kuinka Joe Bidenin valinta vaikuttaisi markkinoihin Lue lisää »
Kun Donald Trump valittiin presidentiksi, osakekurssit lähtivät nousuun. Mutta miten markkinat reagoivat, jos Joe Bidenista tulee Yhdysvaltain seuraava presidentti?
04.07.2020 [05:35] Matti Vanhasen linjaus työllisyystoimista aiheutti närää: ?Keinot kyllä tiedetään, mutta halutaanko niitä käyttää?? Lue lisää »
Valtiovarainministeri Matti Vanhasen mukaan hallitus päättäisi merkittävistä työllisyystoimista jo syyskuun budjettiriihessä. Tutkija Antti Ronkainen ennakoi, että työllisiä on mahdollista saada hallitusohjelman aikataululla ainoastaan toimilla, joita ay-liike vastustaa. SAK reagoi jo lauantaina.
04.07.2020 [04:37] Uudet rajoitukset uhkaavat osaa italialaisista ensi viikolla: ?Nyt on tapahtumassa se, mistä olen teitä varoittanut? Lue lisää »
Veneton maakunnan kuvernööri varoittaa koronatilanteesta ja pohtii uusien rajoituksen määräämistä. Virologin mukaan Italia voi olla uudelleen hätätilassa jo ennen syksyä.